location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding

Vaihteistot

Takaisin Outback

Lineartronic

Jotta saisit kaiken hyödyn SUBARU BOXER -moottorista ja symmetrisestä AWD-nelivedosta, tehokas portaaton

Lineartronic CVT -automaattivaihteisto pitää moottorin optimaalisella suorituskykyalueella. Sen ansiosta uuden

Outback-mallin polttoaineenkulutus on 6,1 litraa 100 kilometrillä (Lineartronic ja dieselmoottori). Uusittu vaihteiston ohjaus tekee ajamisesta kevyttä, tasaista ja herkästi reagoivaa sekä 2.0D- ja 2,5i-moottoreiden kanssa. 2.0D-moottorin kanssa Lineartronic-vaihteisto saa vääntävän moottorin toimimaan tasaisemmin ja samalla sen aiheuttamat mekaaniset äänet vähenevät. Kovemmassa kiidytyksessä uusi porrastettu vaihto-ohjelma antaa kuljettajalle paremman tuntuman auton kiihtyvyydestä ja vahvistaa kuljettajan ja auton välistä yhteyttä.

 

VAIHTEENVALITSIN OHJAUSPYÖRÄSSÄ

Ohjauspyörässä olevilla vaihteenvalitsimilla voidaan tarvittaessa valita kuhunkin ajotilanteeseen sopiva Lineartronic-automaattivaihteiston vaihdevälitys. Bensiinimoottorilla varustetussa mallissa on kuusi ja dieselmoottorilla varustetussa mallissa seitsemän nopeasti reagoivaa manuaalivaihdetta. Tuloksena on terävämpi ja urheilullisempi ajokokemus.

 

SI-DRIVE*

SUBARU Intelligent Drive -järjestelmä (SI-DRIVE) säätää kaasuläppää ja vaihteiston reagointia ajotyylin mukaan ja tarjoaa välitöntä tehoa ja ketteryyttä tarvittaessa olosuhteista riippumatta.

 

Sport-ajotila

Erittäin herkästi reagoiva Sport-ajotila sopii parhaiten vaihteleviin ajo-olosuhteisiin nopean kiihdytyksen ansiosta. Ajotila tekee moottoritiellä tai mutkaisilla teillä ajosta nautittavaa.

 

Intelligent-ajotila

Hillityn voimansiirron ja polttoainetehokkuuden ansiosta tämä ajotila on erinomainen kaupunkiajossa tai pitkillä matkoilla. Ajotila mahdollistaa auton joustavan hallinnan

sateella tai lumisilla teillä.