location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding

Uusi

Subaru XV

 

Lopeta unelmointi. Toimi.

 

Uusi

Subaru XV

 

Lopeta unelmointi. Toimi.

 

Uusi Subaru XV näyttää suunnan tulevaisuuden Subaruille.

Täysin uusi auto on valmistettu täysin

uudelle pohjalevyratkaisulle.

Hiljaisuus, ajomukavuus, laadukkaat sisätilat ja

Eyesight-kuljettajan avustinjärjestelmä ovat vakiovarusteina.


Malli

Malli

MalliHinnatVaihteisto
1.6i Base 30 872,46 € Lineartronic
1.6i Ridge 34 938,41 € Lineartronic
2.0i Active 36 788,42 € Lineartronic
2.0i Ridge 37 999,62 € Lineartronic
2.0i Summit 42 710,74 € Lineartronic

 

 

 

 

360°

360°

Cool Grey Khaki
Kori

Kori

Kun Subaru XV lanseerattiin hieman yli viisi vuotta sitten, se oli jotakin uutta ja erilaista. Malli ja brändi tuli pian suosituksi uusillekin Subaru-kuljettajille. Nyt on uuden sukupolven aika, ja – keulasta perään – Täysin uuden auton. Vaikkakaan uudessa Subaru XV:ssä ei ole pienimpiäkään samoja yksityiskohtia kuin edeltäjässään, sen tunnistaa heti XV:ksi. Olisikin ollut sääli muuttaa muotoilu täysin toiseksi siitä, mitä huippulaadun lisäksi omistajat eniten arvostavat.

Lue Lisää

Sisätilat
  • Sisätilat
  • sisätilat
  • 360°
Sisätilat

Sisätilat

Täysin uusi XV on tietenkin uusi sisältäkin. Sulavat linjat ja pehmeät materiaalit yhdessä viimeisimpien multimedialaitteiden kanssa tekevät ajamisesta nautittavaa. Ohjaamo on huomattavasti edeltäjäänsä hiljaisempi, uusi muotoilu tarjoaa entistä enemmän tilaa. Uusi XV on jo saanut palkintoja uusista sisätiloistaan.

Lue Lisää

sisätilat

Sisätilat

Subaru XV:n sisätiloissa riittää väljyyttä: kuljettajalla ja matkustajalla on lantion, kyynärpäiden ja olkapäiden tasolla enemmän tilaa kuin auton ulkomitat antavat odottaa. Pidennetty akseliväli tuo takapenkille mukavasti jalkatilaa. Kaiken kruunaavat viimeistellyt penkit ja pehmeä sisäverhous. Subaru XV:ssä matkanteko sujuu kuljettajan toiveiden mukaisesti.

Lue Lisää

360°

Sisätilat

Kaikki esitellyt laitteet eivät välttämättä ole saatavilla Suomessa.

EyeSight
  • Eyesight
  • Uusi pohjalevy
Eyesight

EyeSight

Useat itsenäiset instituutiot ovat luokitelleet eyesight-järjestelmän maailman parhaaksi. Eyesight ei toimi sijaisenasi, mutta auttaa sinua välttämään onnettomuuksia. Järjestelmä perustuu stereokameraan ja ainutlaatuisesti tarjoaa kaikki toiminnot integroituna yhteen järjestelmään. Järjestelmä tunnistaa tiellä olevan auton, polkupyörän tai jalankulkijan ja jarruttaa automaattisesti mikäli kuljettaja ei reagoi ajoissa vaaraan. Eyesightilla on värinäkö, jolla se tunnistaa syttyvän jarruvalon ja lisäksi toimintoihin kuuluu mm. adaptiivinen vakionopeudensäädin sekä kaistavahti.

Lue Lisää

Uusi pohjalevy

EyeSight

Uusi Subaru XV on ensimmäinen Subarun uudelle globaalille pohjalevyratkaisulle suunniteltu malli. Tulevaisuudessa kaikki mallit valmistetaan tälle pohjalevylle. Rakenne tuo lähes tuplasti lisää jämäkkyyttä, ja mahdollistaa entistäkin enemmän mukavuutta, ajonautintoa ja turvallisuutta. Uudelle pohjalevyratkaisulle istutetaan myös uudet moottorimme – Bensiini-moottoreista hybrideihin ja sähköautoihin.